Ons gastenboek

Lees hieronder wat onze gasten vonden van hun bezoek aan brasserie Zonnebloem ...

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

 

Проститутки метро Политехническая - Шлюхи выезд в офис, Проститутки метро Лиговский проспект.
- Daviddip (Daviddip) - 4/11/2017

Beste, zoals we reeds vroeger ervaarden, was het alweer of weeral zééér lekker en konden onze 2 kindjes zich amuseren tot hun kindergerechtje kwam !! volgens ons ... een aanrader. grt Christiane& Filip
- FILIP (Brugge) - 27/10/2013

Voor ik kwam heb ik in dit gastenboek gekeken en dacht: amai, allemaal zo positief, dat zal wel wat overdreven zijn zeker? Ik heb mij dan ook goed vergist... ZO lekker, ZO vriendelijk & ZO kindvriendelijk. Wij komen zéker nog terug!
- Ellen () - 7/05/2012

Woonden voorheen in Moerbrugge, nu in Zottegem en keren nog dikwels eens terug voor de lekkere ribben. Zeker eens uitproberen, is de moeite. Veel succes nog met de zaak.
- tom / andy / tibo (zottegem) - 7/04/2012

Wij zijn samen met vrienden uit Brugge bij jullie ribbetjes komen eten. een echte aanrader, gezellig en bovendien heel lekker
- yves (turnhout) - 20/08/2011

altijd gezellig om samen met collega's een lekkere dagschotel te benuttigen vlotte service, lekkere maaltijden alles Top!
- krista (sint andries) - 21/12/2010

Wij komen geregeld/graag in de Zonnebloem,twe-end ga we es voor het wild menu,ik eet er graag de americain!eigenlijk kan ik nie zegn wa da we nog nie gegeten én!we gaan graag waar er volk over de vloer komt,ja ik kan nog doorgaan over de Zonnebloem!!!
- vanronselé-van gierdeghom (oostkamp) - 25/11/2010

Gisteren waren wij bij jullie, en héél de avond valt samen te vatten in één grote 'WAW': vriendelijk, vlot, tof voor de kindjes, lékker, enfin, niets dan goeds!
- Familie De Wispelaere - Hemschoote (Brugge) - 14/11/2010

We hebben vandaag voor de eerste keer bij jullie komen eten, het is ons ten zeerste bevallen, vriendelijk onthaal vlotte bediening ; maar vooral zeer lekker. We komen zeker nog terug. Doe zo verder Pattyn-Renier
- Pattyn-Renier (Brugge) - 22/10/2010

We hebben gisteren voor de tweede maal een maaltijd genoten in de Zonnebloem...met de nadruk op genieten! Hartelijke ontvangst, snelle bediening, lekker eten, wij hebben onze stek gevonden als we in de buurt zijn.
- Paul en Ann (Ham) - 7/08/2010

Voor jullie ribbetjes komen wij speciaal vanuit Kortrijk!
- Verhaeghe (Kortrijk) - 4/04/2010

The place to be voor de beste dagschotels!!! Aangenaam interieur, lekkere dagschotels zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, uitstekende service!!
- Krista (Brugge) - 10/02/2010

elke & dominique bedankt voor de mooie verjaardagstaart voor mijn pepe ,het was een leuke namiddag en de service was vlot axelle verlangt al naar haar eerst communie feest bij jullie grtz nathalie miguel maxim &axelle
- nathalie ( pinockio) (moerbrugge) - 25/01/2010

op 24 sept.2009 met 4 pers. in de zon op de terras genietend van jullie dagschotel. Lekker !!!!! met een verzorgde en vriendelijke bediening. Komen terug.
- mommerency cecile (brugge) - 25/09/2009

Vriendelijke en snelle bediening , en het eten is tip-top in orde , mooie verzorgde gerechten
- Henk Lagaeysse (Ruddervoorde) - 1/04/2009